Bastiaan bij Dragons’ Den

Met een bod van 1.000.000 euro is Roest de absolute ster van het programma, met het hoogste bod ooit.

11 mei, 2020

Beste bod ooit

Oprichter en mede-eigenaar van Invroheat BV, Bastiaan Roest, heeft zich op 10 mei 2020 succesvol gepresenteerd aan de vijf Dragons tijdens het televisieprogramma “Dragons’ Den”. Met een bod van 1.000.000 euro is Roest de absolute ster van het programma met het hoogste bod ooit in de 19 jaar dat het programma uitgezonden wordt.

Dragons Den is een programma waarbij ondernemers hun idee en/of product kunnen pitchen aan vijf captains of industrie, die ter plekke besluiten te investeren en hoeveel.

Vier jaar geleden is Bastiaan Roest begonnen met de ontwikkeling van een lichte (een kilogram), zeer energiezuinige oprolbare verwarming. Om de veiligheid van de verwarming te waarborgen is ruim twee jaar geïnvesteerd om alle benodigde certificaten van SGS, (wereldleider op het gebied van inspectie, controle en certificering) te verkrijgen. Daarnaast heeft de verwarming een overhittingsthermostaat en een timer zodat je nooit kunt vergeten om hem uit te zetten: veilig en tot wel 40% energiebesparend.

U kunt de aflevering terugkijken op NPO Start.

Om onze wereldwijde ambitie te realiseren, namelijk het op een voordelige en energiezuinige wijze verwarmen van huishoudens en bedrijven, kunt ook u participeren in Invroheat. Neem contact op via de mail of bel met Invroheat.

Probeer nu onze nieuwste producten

Bestel een paneel met je eigen afbeelding of kies een paneel met onze afbeeldingen.