Doe het zelf ⸺ Maak je huis mooier

Ontwerp zelf op de bank

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Gratis verzending in Nederland en België.

Kies het product

Kies één van onze producten die je zelf kunt ontwerpen. Daarbij kun je kiezen uit diverse panelen of extra afbeeldingen. Kies jouw product.

Kies het formaat

Afhankelijk van het gekozen product kun je kiezen uit 1 of meer uitvoeringen. Kies de juiste uitvoering indien van toepassing (horizontaal / verticaal). Klik op het juiste product en check of je wel of geen thermostaat en afstandbediening wilt.

Ontwerp je verwarming

Klik op de knop om naar het ontwerp programma te gaan. Daar zijn je eventuele foto’s te uploaden zodat je je eigen ontwerp kunt creëren. Waar gewenst kun je dat aanvullen met teksten, achtergronden en decoraties. Zorg voor een zo hoog mogelijke resolutie voor het beste resultaat. Het systeem geeft hierbij ook ondersteuning.

Bestellen en betalen

Is je ontwerp naar wens? Klik rechtsboven op de knop bestellen. Je wordt dan genavigeerd naar de winkelwagen waar al je producten en de kosten voor verzending worden getoond. Indien deze akkoord zijn kun je door naar de afrekenpagina om je order te bevestigen.

Verzending en levertijd

Je product is klaar voor productie. Jouw product wordt met het aangeleverde design ontwikkeld en stevig verpakt, zodat er niets met de verzending mis kan gaan. Zodra het product is aangemeld ontvang je van ons een track en trace nummer, waarmee de verzending is te volgen.

Probeer nu onze nieuwste producten

Bestel een paneel met je eigen afbeelding of kies een paneel met onze afbeeldingen.

Koop nu