Reviews

Superblij zijn wij met de positieve reviews die we krijgen van onze klanten. We delen ze daarom graag met je!

Christian de Lijster – Reeuwijk, 2021-04-13
Het paneel hangt inmiddels schitterend en werkt heel goed. Het uiterlijk, de foto, geeft een ontzettend frisse en lenteachtige uitstraling aan de bijkeuken en warmt het perfect op. Mijn complimenten voor de fijne behandeling en advies voor omruiling naar het juiste paneel. Ik heb al meerdere mensen geadviseerd hiernaar te kijken voor kantoor of andere ruimtes.

John Rooijackers – Vorstenbosch, 2021-04-07
Allereerst bedankt voor het toezenden van de nieuwe aluminium lijst ter vervanging van de reeds geleverde. Inmiddels is de lijst vervangen en heb ik enkele foto’s toegevoegd aan deze mail met toestemming deze op jullie website te plaatsen. We hebben het verwarmingspaneel direct na ontvangst gemonteerd en dus al enige in gebruik. Mede door de snelle opwarming in combinatie met de infrarood straling is het product voor ons zeer geschikt om deze ruimte tijdelijk snel extra te verwarmen.
Kortom, zeer tevreden! Bedankt voor de goede service en veel succes!

Frank de Goede – Reeuwijk, 2021-04-06
Afgelopen weekend de randen van mijn Invroheat vervangen door de aluminium lijst en hij ziet er direct een stuk netter uit. De Invroheat hangt bij mij op mijn ‘thuiskantoortje’ en tijdens het thuiswerken kwam hij heel goed van pas. Mijn kamer zit aan de schaduwzijde van het huis en is daardoor soms wat koud. Met de Invroheat heb ik én een mooie plaat aan de muur hangen én heel gericht een lekkere warme kamer. Blij mee dus!

Aarnoud Bezemer – Vleuten, 2021-04-05
Bedankt voor de lijst! Ziet er erg mooi uit. Ik ben blij dat ik zelf een foto heb gekozen. Ik ben erg tevreden over de warmte en de werking van het paneel. Bij mij niet aan de wand maar direct aan mijn voeten. Afgelopen winter heel comfortabel thuisgewerkt.

Karen van Dantzig – Amersfoort, 2021-03-28

Karen van Dantzig – Amersfoort, 2021-03-28

Saskia de Groot – Hilversum, 2021-03-15
Voor mijn soms koude atelier zocht ik een juiste oplossing. Als de kachel in huis uitgaat, verwarmt deze ruimte namelijk niet meer mee. Op de plek waar eerst een schilderij hing, hangt nu een paneel met diezelfde afbeelding! Comfortabel, instant warmte en nog mooi ook. Bij een klein foutje, was de communicatielijn kort en snel. Het probleem was snel opgelost. Kortom, fijn product, fijn bedrijf.

Jan Peddemors – Gouda, 2021-03-22
Het Invroheat wandpaneel ziet er met mijn eigen print en de aluminium omlijsting heel mooi uit. De warmte van de heater komt zeer snel op gang en is zeer aangenaam.

Henk Bos – Rekken, 2021-03-23
We hebben de lijst ontvangen en aangebracht. Nu lijkt het veel beter afgewerkt. Nogmaals bedankt.

Guy Gimbrère – Arnhem, 2021-03-22
Zoals je ziet past hij prima en ziet er prima uit.